MegaMix Cooperatie


Hefbrugweg 97 1332 AM Almere
088 551 0888 Klik om te bellen

Over MegaMix Cooperatie

MegaMix voor duurzaam geproduceerde mortel, altijd dichtbij & van de hoogste kwaliteit.

MOOIE DUURZAME MORTEL LEVEREN
De beste kwaliteit én de beste service; daar kun je als MegaMix-klant van op aan. Omdat we alleen genormeerde en gecertificeerde grondstoffen gebruiken voor onze producten, ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mix. Of je nu een staand verband wilt metselen met een IW3-steen of een cementgebonden dekvloer wilt aanbrengen, onze specialisten stemmen de mortel precies af op jouw project en jouw wensen.

Mooie duurzame mortel leveren, dat is onze missie, al sinds 1983. Die mortel leveren we in heel Nederland. Met 16 vestigingen verspreid over het land, is er altijd wel een vestiging bij jouw project in de buurt. Handig, want zo houden we de aanrijtijden en de lijntjes kort. Elke MegaMix-vestiging heeft een eigen deskundige stand-by planner, met wie u samen de planning voor uw project regelt. Ook werkt op elke vestiging een gekwalificeerde laborant die de beschikking heeft over een rijdend laboratorium.

Onze mensen maken het verschil. Of je nu zakendoet met een vestiging in Overijssel, Friesland, Noord-Holland of Zeeland, het lokale MegaMix-team staat klaar om de handen uit de mouwen te steken. Wat je ook nodig hebt, je krijgt het geleverd op het juiste tijdstip op de afgesproken plek. En is er een keer iets extra’s nodig, dan regelen we dat gewoon. Net zo gemakkelijk.

SNEL EEN BEDRIJFSKLARE SILO
Samen met onze planner stem je de levering van jouw silo af. Wanneer de vrachtwagen met de MegaMix-silo aan komt rijden, weet je dat je in mum van tijd een bedrijfsklare silo hebt staan. Je sluit stroom en water aan, drukt op de knop en beschikt over uitstekend verwerkbare verse mortel. Er is altijd een vestiging bij jouw project in de buurt, dus de lijnen en de aan- en afrijtijden zijn kort en onze monteur of mortelspecialist is snel ter plaatse als je hem nodig hebt.

Foto's

MegaMix Cooperatie in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Projecten

Werkzaamheden

Aanbouw
Metselen
Renovaties
Tegelen
Voegen

Onze locatie

MegaMix Cooperatie


Hefbrugweg 97 1332 AM Almere
088 551 0888 Klik om te bellen